­čôŻ´ŞĆCHP’li ba┼čkanlar Ankara’da: Karalar’dan ├çankaya vurgusu: ‘Buras─▒ ├çankaya, in┼čallah14 May─▒sÔÇÖta, 15 May─▒sÔÇÖta bir kez daha ziyaret edece─čiz’

T├╝rkiye’nin d├Ârt bir yan─▒ndan gelen CHP’li b├╝y├╝k┼čehir, il ve il├že belediye ba┼čkanlar─▒, bug├╝n Millet ─░ttifak─▒ Cumhurba┼čkan─▒ Aday─▒ ve CHP Genel Ba┼čkan─▒ Kemal K─▒l─▒├ždaro─člu’nun ba┼čkanl─▒─č─▒nda Ankara’da topland─▒.

CHP‘li Belediye Ba┼čkanlar─▒, bug├╝n AnkaraÔÇÖda; Cumhurba┼čkan─▒ Aday─▒ ve CHP Lideri K─▒l─▒├ždaro─člu’nun ba┼čkanl─▒─č─▒nda bir araya geldi.

Adana B├╝y├╝k┼čehir Belediye Ba┼čkan─▒ Zeydan Karalar, toplant─▒n─▒n ard─▒ndan┬áÔÇťSay─▒n Genel Ba┼čkan─▒m─▒z, kampanyada asla milleti k─▒ran, uzakla┼čt─▒ran, bize ├Ânceden oy vermeyip oy vermeyi d├╝┼č├╝nen insanlar─▒ tasaya d├╝┼č├╝recek, endi┼čeye d├╝┼č├╝recek, ÔÇśben buraya oy verece─čim ama acaba ne olur, bana sahip ├ž─▒karlar m─▒?ÔÇÖ diye hi├ž endi┼če duymamalar─▒n─▒ sa─člayacak bir s├Âylem ve eylem geli┼čtirmemiz gerekti─čini s├Âyledi. Biz de zaten ayn─▒ ┼čeyi d├╝┼č├╝nd├╝k. ├çok faydal─▒ bir toplant─▒ oldu. Yani in┼čallah, buras─▒ ├çankaya, 14 May─▒sÔÇÖta, 15 May─▒sÔÇÖta bir kez daha ziyaret edece─čiz buralar─▒ÔÇŁ┬ádedi.

Karalar ┼čunlar─▒ s├Âyledi:

ÔÇťAsl─▒nda her belediye ba┼čkan─▒ bu se├žimin ├Ânemini biliyor. Kendi etkili oldu─ču alanlarda gere─čini yapmaya ├žal─▒┼č─▒yor. Tabiat─▒yla se├žim g├╝venli─či, sand─▒k g├╝venli─či ├žok ├Ânemli oldu─ču i├žin Genel Ba┼čkan Yard─▒mc─▒lar─▒m─▒z─▒n yapt─▒─č─▒ ├žal─▒┼čmalar─▒ anlatt─▒lar ve ├žok de─čerli sunumlar yapt─▒lar. Art─▒k ┼ču ├žok ├žok net se├žim sand─▒kta kazan─▒l─▒r, se├žim sand─▒kta da kaybediliyor biliyorsunuz yani onlar─▒. Onun hassasiyetiyle ilgili zaten uzun y─▒llard─▒r biz ├žal─▒┼č─▒yoruz. Adana ─░l Ba┼čkan─▒ iken ba┼člatt─▒─č─▒m─▒z yeni uygulamalar─▒n b├╝t├╝n T├╝rkiyeÔÇÖye yay─▒ld─▒─č─▒n─▒ g├Ârmek bizi mutlu ediyor. Ne kadar do─čru yapt─▒─č─▒m─▒z─▒ da g├Ârm├╝┼č oluyoruz tabiat─▒yla art─▒ bu siyasi s├╝re├žte, siyasi dilin, bar─▒┼č dilinin, kapsay─▒c─▒ dilin, uzla┼čt─▒rmac─▒ dilinin ne kadar ├Ânemli oldu─ču anlat─▒ld─▒.

T├╝rkiyeÔÇÖnin b├Âyle bir ┼čeye ihtiyac─▒ oldu─čunu s├Âyledi Say─▒n Genel Ba┼čkan─▒m─▒z. Kampanyada asla milleti k─▒ran, uzakla┼čt─▒ran, bize ├Ânceden oy vermeyip oy vermeyi d├╝┼č├╝nen insanlar─▒ tasaya d├╝┼č├╝recek, endi┼čeye d├╝┼č├╝recek, ÔÇśben buraya oy verece─čim ama acaba ne olur, bana sahip ├ž─▒karlar m─▒?ÔÇÖ diye hi├ž endi┼če duymamalar─▒n─▒ sa─člayacak bir s├Âylem ve eylem geli┼čtirmemiz gerekti─čini s├Âyledi. Biz de zaten ayn─▒ ┼čeyi d├╝┼č├╝nd├╝k. ├çok faydal─▒ bir toplant─▒ oldu. Yani in┼čallah, buras─▒ ├çankaya, 14 May─▒sÔÇÖta, 15 May─▒sÔÇÖta bir kez daha ziyaret edece─čiz buralar─▒.”