Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi 📽️Mansur Yavaş mazbatasını aldı. ‘Asfalt, beton ve plastikten üretilen şehirlerin, belediyecilik değil’

📽️Mansur Yavaş mazbatasını aldı. ‘Asfalt, beton ve plastikten üretilen şehirlerin, belediyecilik değil’

Mansur Yavaş mazbatasını aldı. ‘Asfalt, beton ve plastikten üretilen şehirlerin, belediyecilik değil’

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni rekor oyla kazanan CHP’li Mansur Yavaş mazbatasını aldı. Yavaş, ‘Asfalt, beton ve plastikten üretilen şehirlerin, belediyecilik olmadığını söylemiştim’ ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığı görevini bir dönem daha kazanan Mansur Yavaş, mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra basın mensuplarına konuşan Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

“ASFALT, BETON VE PLASTİK…”

– Mazbatamızı almış bulunuyoruz. Ben öncelikle 5 yıl hizmetten sonra, güvenini en yüksek oranda Türkiye rekoru kırarak belirten Ankara halkına çok teşekkür ediyorum. Bir diğer teşekkürüm hem il teşkilatımız ilçe başkanlarmız, gönüllülerimiz, emek veren herkese, oylarıyla da destek olan tüm Ankaralılara çok teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın diyorum. İnşallah bizler yine aynı şekilde hesap verebilen, şeffaf, açık bir şekilde ortak akılla hareket eden bir belediyeciliğe, sosyal belediyeciliğe aynen devam edeceğiz.

– Hep iddia ettiğim, gerçek belediyeciliğin bizim yaptığımız belediyecilik olduğunu, asfalt ve betondan plastikten üretilen şehirlerin, ne bir proje ne bir belediyecilik olmadığını söylemiştim. İçinde insan olmayan hiçbir projeye bir kuruş para vermeyeceğim, bu para halkın parasıdır, biz onların verdiği bütçeyi idare ediyoruz, o zaman bunu son derece dikkatli harcamamız gerekiyor. Hep bunları anlattım, çok şükür Ankara bu konuda güvenini iletti. Mansur Yavaş belediyeciliğini tescilledi. İnşallah bundan sonra da bize güvenenlerin başını eğecek hiçbir işe karışmadan işimizi yapacağız.