Kılıçdaroğlu’ndan iktidara “devlet” göndermesi: Beylikdüzü Belediyemiz yaptı, devlete teslim ettik

CHP lideri ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara “devletçilik” göndermesinde bulundu.

CHP lideri ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li Beylikdüzü Belediyesi’nin Hatay İskenderun Belediyesi ve İskenderun Kaymakamlığı’na çadırkent devretmesine ilişkin paylaşımda bulundu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık’ın paylaşımını alıntılayan “Hangisi devletçilik? “Biz burası CHP’li demedik…” deyip övünmek mi, yaptığı çadır kenti devlete teslim etmek mi? Beylikdüzü Belediyemiz yaptı, devlete teslim ettik. Devlet yeniden devlet olacak, partiler de parti… Parti devleti son bulacak” dedi.