Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu: Fragman vereyim mi? Bayılıyorum genel başkanımın o sözüne!

Ekrem İmamoğlu: Fragman vereyim mi? Bayılıyorum genel başkanımın o sözüne!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, KRT TV’de Salı akşamları ekrana gelen ‘Şimdiki Zaman’da gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. İmamoğlu “Türkiye İttifakı” söylemiyle ilgili dikkat çeken sözler söyledi.

KRT TV’de Gürkan Hacır’ın sunduğu Şimdiki Zaman programında gazeteciler Uğur Dündar, İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş ve Elfin Tataroğlu bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ağırladı.

Kanal İstanbul projesi ile ilgili konuşan Ekrem İmamoğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “En büyük ekonomi uzmanı benim” dedikten sonra başka sorumlular aradığını söyleyerek “Bundan sonra ‘ihanet ettik’ dendiğinde sorumlu ararlarsa, her hafta konuşan bakanlar nereye gider bilmem. Bu yüzden söylediklerine dikkat etsinler” dedi.

BAYILIYORUM GENEL BAŞKANIMIN O SÖZÜNE

Gazeteci Barış Yarkadaş, İmamoğlu’na konuşması sırasında kullandığı “Türkiye İttifakı”nı sordu. Yarkadaş’ın sorusuna cevap veren İmamoğlu “Bir fragman vereyim mi size? Bayılıyorum Genel Başkanımın o sözüne, dostlarımız sözüne” dedi.