Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu 9 yıl önce attığı çok konuşulan tweetini yorumladı: İdeallerim için...

Ekrem İmamoğlu 9 yıl önce attığı çok konuşulan tweetini yorumladı: İdeallerim için yaşıyorum.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, KRT TV’de katıldığı programda CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı iken attığı tweeti yorumladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, KRT TV’de yayınlanan Şimdiki Zaman programında Gürkan Hacır’ın konuğu oldu.

Uğur Dündar, İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş ve Elfin Tataroğlu’nun sorularını yanıtlayan İmamoğlu, 9 yıl önce CHP Beylikdüzü İlçe Başkan iken ”Beylikdüzü’nde iktidar olmadan bize uyku yok. Bilin ki ardından İstanbul da Türkiye’de iktidarız” ifadeleri ile attığı tweeti yorumladı.

İmamoğlu tweete ilişkin, ”Önce Beylikdüzü’nün değişmesi lazım’ demişim, sonra İstanbul’un ve Türkiye’nin değişmesi lazım dedim. Ben ideallerim için yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

NE DEMİŞTİ?

İmamoğlu’nun 9 yıl önce attığı tweet şöyle: