📽️’Yiğitlerim’ notuyla paylaştı. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş ile kameranın karşısına geçti

📽️‘Yiğitlerim’ notuyla paylaştı. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş ile kameranın karşısına geçti

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından ‘Yiğitlerim’ notuyla Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile çektiği bir videoyu yayınladı.

Son dönemde yayınladığı videolarla çok konuşulan Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez kameraların karşısına Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile birlikte geçti.

Kılıçdaroğlu videoyu ‘Yiğitlerim’ notuyla paylaştı.

“BU ÜLKENİN PROVOKASYONLAR OLAMAZ”

“Sevgili milletim bugün size cumhurbaşkanı yardımcılarım ile sesleniyorum” diyen Kılıçdaroğlu, “Ekrem Başkanım solumda, Mansur Başkanım da sağımda. Son günlerde olan olayları lütfen artık boş verelim. Biz işimize bakıyoruz, siz bakmayın onlara. Bu ülkenin gündemi provokasyonlar olamaz. Halkımızın gündeminde ne var biliyor musunuz? Ekonomik sıkıntılar, mutfaklarda yangın var. Kira derdi var. Dahası depremler, seller var. Ülkemizde olan ve olması muhtemel afetler var… Diğer konu ne? Sosyal politikalar. Hane ekonomisini hızla güçlendirmemiz gerekiyor. Aile destekleri sigortasından kadın istihdamına kadar yoksullukla mücadelede yapacak çok işimiz var” ifadelerini kullandı.

“GÜNDEMİMİZ SOSYAL POLİTİKALAR”

Kılıçdaroğlu video şunları söyledi:

“Gündemimizdeki diğer konu ne? Sosyal politikalar. Hane ekonomisini hızla güçlendirmemiz gerekiyor. Aile destekleri sigortasından kadın istihdamına kadar yoksullukla mücadelede yapacak çok işimiz var. Bunun yanında Türkiye’yi geliştirecek ve güçlendirecek teknolojik atılımları tarımsal kalkınmayı hayata geçirmemiz lazım. Bu görevi hangi yiğit yapar? Doğal olarak onu da Mansur Başkanımız yapar. Bu konuda Ankara’da devraldığı kötü yönetimi halkçı politikalarla hızla bambaşka bir yere taşıyan peşi sıra etkili projelere imza atan Mansur Başkanıma güvenirim.”

“MUTLAKA BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”

Kılıçdaroğlu’nun ardından söz alan Mansur Yavaş da şu sözleri sarf etti:

“Sosyal devlet anlayışını yeniden yapılandırarak hiç kimsenin yatağa aç girmediği, açıkta kalmadığı, eğitiminden ve protein hakkından mahrum kalmadığı bir yapıyı yeniden inşallah inşa edeceğiz. Çiftçinin sırtından döviz yükünü kaldırmak suretiyle kırsal kalkınma desteklerimizle çalışan, üreten ve kendi ülkesine yeten bir modeli mutlaka oluşturacağız. Karada, havada, mavi vatanda ve siber uzayda yedi bölgede seksen bir ilde önemli stratejik ve milli teknoloji çalışmalarına liyakatli kadrolar ve ülkemizin pırıl pırıl gençleriyle mutlaka başarılara imza atacağız.”

İmamoğlu ise şöyle konuştu:

“TÜRKİYE’Yİ DÜNYANIN EN ÖNEMLİ LOJİSTİK MERKEZLERİNDEN BİRİNE DÖNÜŞTÜRMEYE VE BÜTÜN KENTLERİMİZİ DEPREME DAYANIKLI VE UYGAR BİR SÜRECE KAVUŞTURMAYA BÜTÜN ÜLKENİN MUTLULUĞU İÇİN HAZIRIZ”

“Teşekkür ederim sayın Cumhurbaşkanım. Bu güzel ülke, son 20 yıl içinde en büyük yıkımı ne yazık ki kentlerde yaşadı. Çoklu kanun, kurum ve yönetmelikle ve partizanlık, ayrımcılıkla kentlerimiz ne yazık ki çağdaş dünyanın çok gerisinde kaldı. Belediyecilik ve dünyanın en büyük kenti İstanbul’da elde ettiğim deneyimle, ikinci yüzyılda kentleri en çağdaş seviyeye taşıma ve özellikle plansız otobanlarla değil, birbirine entegre raylı sistemlerden havayolu, karayoluna entegre bir ağ olarak Türkiye’yi dünyanın en önemli lojistik merkezlerinden birine dönüştürmeye ve bütün kentlerimizi, bütün yerleşim bölgelerini depreme dayanıklı ve uygar bir sürece kavuşturmaya bütün ülkenin mutluluğu için hazırız.”

“SOSYAL DEVLET ANLAYIŞINI YENİDEN YAPILANDIRARAK, HİÇ KİMSENİN YATAĞA AÇ GİRMEDİĞİ, AÇIKTA KALMADIĞI, EĞİTİMİNDEN VE PROTEİN HAKKINDAN MAHRUM KALMADIĞI BİR YAPIYI YENİDEN İNŞALLAH İNŞA EDECEĞİZ”

Yavaş ise şunları söyledi:

“Çok sağ olun sayın Cumhurbaşkanım. Sosyal devlet anlayışını yeniden yapılandırarak, hiç kimsenin yatağa aç girmediği, açıkta kalmadığı, eğitiminden ve protein hakkından mahrum kalmadığı bir yapıyı yeniden inşallah inşa edeceğiz. Çiftçinin sırtından döviz yükünü kaldırmak suretiyle, kırsal kalkınma desteklerimizle çalışan, üreten ve kendi ülkesine yeten bir modeli mutlaka oluşturacağız. Karada, havada, Mavi Vatan’da ve siber uzayda, 7 bölgede 81 ilde önemli, stratejik ve milli teknoloji çalışmalarına liyakatli kadrolar ve ülkemizin pırıl pırıl gençleriyle mutlaka başarılara imza atacağız.”

“HADİ BAŞKANLARIM, BİSMİLLAH DİYORUZ”

Videonun sonunda; Kılıçdaroğlu, “Hepinizin huzurunda iki başkanıma da yürekten teşekkür ederim. Sevgili milletim. Çok çalışacağız, çok. Başka çaremiz yok. Dünya gündeminden çok ama çok geride kaldık. Mesafeyi kapatmak için çok çalışacağız. Hadi başkanlarım, bismillah diyoruz” diye konuştu.