­čôŻ´ŞĆMansur Yava┼č’tan AKP’li meclis ├╝yesine: ├çalm─▒┼člar, h─▒rs─▒zlara ba─č─▒r─▒r─▒m

Ankara B├╝y├╝k┼čehir Belediye Ba┼čkan─▒ Mansur Yava┼č, Belediye Meclisi’nin Faaliyet Raporu oturumunda AKP d├Âneminde verilen bir ihalede fark─▒n kimin cebine gitti─čini AKP’li Meclis ├╝yelerine sordu. Yava┼č, AKP s─▒ralar─▒ndan gelen tepkiye sert yan─▒t verdi.

Ankara B├╝y├╝k┼čehir Belediye Ba┼čkan─▒┬áMansur Yava┼č, bug├╝n Belediye Meclisi Faaliyet Raporu oturumunda konu┼čtu.

Mansur Yava┼č, Belediye Meclisi’nin Faaliyet Raporu oturumunda┬áAKP┬ád├Âneminde belediyenin verdi─či ihalelerdeki soru i┼čaretlerini hat─▒rlatt─▒. Yava┼č, “2017 y─▒l─▒nda yap─▒lan bu pahal─▒ ihaledeki fark kimin cebine gitti? ├çalm─▒┼člar, h─▒rs─▒zl─▒k etmi┼čler, belediyeyi soymu┼člarÔÇŁ ifadelerini kulland─▒. AKP’li Ali ─░hsan ├ľlmez, “Ba─č─▒rma” diyerek Yava┼č’a tepki g├Âsterdi. Ankara B├╝y├╝k┼čehir Belediye Ba┼čkan─▒ Mansur Yava┼č, AKP’li ├ľlmez’e “H─▒rs─▒zlara ba─č─▒r─▒r─▒m” ifadeleriyle yan─▒t verdi.

├ľnceki d├Ânemlerde yap─▒lan ihaleleri ele┼čtiren Mansur Yava┼č, ┼čunlar─▒ s├Âyledi:

“├çALMI┼×LAR, HIRSIZLIK ETM─░┼×LER”

ÔÇťBuradan b├╝t├╝n Ankara huzurunda soruyorum. 2017 y─▒l─▒nda yap─▒lan bu pahal─▒ ihaledeki fark kimin cebine gitti? ├çalm─▒┼člar, h─▒rs─▒zl─▒k etmi┼čler, belediyeyi soymu┼člar. ├ľzeti budur.ÔÇŁ

“HIRSIZLARA BA─×IRIRIM”

AKPÔÇÖli Ali ─░hsan ├ľlmezÔÇÖin “Ba─č─▒rma” demesi ├╝zerine Yava┼č, “H─▒rs─▒zlara ba─č─▒r─▒r─▒m” yan─▒t─▒n─▒ verdi.