­čôŻ´ŞĆEkrem ─░mamo─člu: Hedefimiz tek, bug├╝n├╝n i┼čini yar─▒na b─▒rakmayaca─č─▒z. Se├žimi ilk turda kazanaca─č─▒z

Millet ─░ttifak─▒’n─▒n Cumhurba┼čkan─▒ Yard─▒mc─▒s─▒ aday─▒ ve ─░stanbul B├╝y├╝k┼čehir Belediye (─░BB) Ba┼čkan─▒┬áEkrem ─░mamo─člu, Tokat’ta ger├žekle┼čtirdi─či halk bulu┼čmas─▒nda; “Millet ─░ttifak─▒ olarak sand─▒klarda oy patlamas─▒ yapaca─č─▒z” dedi. ─░mamo─člu, sand─▒klara T├╝rkiye genelinde sahip ├ž─▒k─▒lmas─▒ ├ža─čr─▒s─▒ yapt─▒.

Millet ─░ttifak─▒’n─▒n Cumhurba┼čkan─▒ Yard─▒mc─▒s─▒ aday─▒ ve ─░stanbul B├╝y├╝k┼čehir Belediye (─░BB) Ba┼čkan─▒┬áEkrem ─░mamo─člu, Merzifon ve Amasya’n─▒n ard─▒ndan Tokat’ta yurtta┼člarla bulu┼čtu.

─░mamo─člu burada yapt─▒─č─▒ a├ž─▒klamada Millet ─░ttifak─▒’n─▒n 13. Cumhurba┼čkan─▒ Aday─▒ Kemal K─▒l─▒├ždaro─člu’nun birinci turda se├žilece─čini ve Millet ─░ttifak─▒’n─▒n sand─▒kta oy rekoru k─▒raca─č─▒n─▒ ifade etti.

─░mamo─člu; “Bu se├žimi ilk turda kazanaca─č─▒z. ─░kinci tur yok. Millet├že sevdi─čimiz bir s├Âz var: Bug├╝n├╝n i┼čini yar─▒na b─▒rakmayacaks─▒n. Millet ─░ttifak─▒ olarak sand─▒klarda oy patlamas─▒ yapaca─č─▒z. ─░stanbul’da nas─▒l hep birlikte sand─▒─ča ko┼čtuk, sand─▒─ča sahip ├ž─▒kt─▒k. T├╝rkiye’de de ayn─▒s─▒n─▒ yapaca─č─▒z. Millet├že kazanaca─č─▒z. 86 milyon insan kazanacak” diye konu┼čtu.

Ekrem ─░mamo─člu’nun a├ž─▒klamas─▒n─▒n sat─▒r ba┼člar─▒ ┼č├Âyle oldu:

─░Y─░ B─░R DEMOKRAS─░ TOKADI YED─░LER, HALA KEND─░LER─░NE GELEMED─░LER

Hilelere ba┼čvurdular, se├žimi elimizden almaya kalkt─▒lar. Onlar─▒ yuhalamay─▒n. Onlar iyi bir demokrasi tokad─▒ yediler, hala kendilerine gelemediler.

Oraya vekaleten atanan ki┼či gelecek diye ta Beylikd├╝z├╝’nden ast─▒─č─▒m portreyi kald─▒rd─▒lar. O portrede Mustafa Kemal Atat├╝rk k├Âyl├╝ ile konu┼čuyor. O k├Âyl├╝ Tokat’l─▒ Turhall─▒. Ben Mustafa Kemal Atat├╝rk’ten ilham ald─▒m. Milletimin g├Âz├╝ne onun gibi bak─▒yorum.

HALK├çI, DEMOKRAT, ├ç─░T├ç─░F─░SN─░ D├ť┼×├ťNEN M─░LLET ─░TT─░FAKI GEL─░YOR

Memleketimin hi├žbir insan─▒ yoklukla s─▒nanmas─▒n. Hi├žbir evlad─▒m─▒z yata─ča a├ž girmesin. Ramazan ay─▒nda dua ederiz. Ramazan’a lay─▒k olmaya gayret ederiz.┬áTokat tar─▒m ┼čehri. Tokat T├╝rkiye’nin en fazla g├Â├ž veren ┼čehirlerinden. Tokat bunu hak etmiyor. Hep birlikte ├žift├žimizi var edece─čiz.

Halk├ž─▒, demokrat, ├žift├žisini d├╝┼č├╝nen Millet ─░ttifak─▒ geliyor. 100 bin ├Â─čretmen atamas─▒n─▒ g├Âreve geldi─čimizde hemen yapaca─č─▒z. ┼×ehirlerimizde ayr─▒m yapmayaca─č─▒z. Memleketten partizanl─▒─č─▒ kald─▒raca─č─▒z.

BU ├ťLKEN─░N GEN├çLER─░ HAYALLER─░N─░ BU ├ťLKEDE KURACAK

14 May─▒s’ta biz han─▒mefendilere anneler g├╝n├╝ hediyesi vermeye geliyoruz. Sevgili gen├žler bu ├╝lkede emek, liyakat zinciri maalesef yerinden kopmu┼čtur. O partiye ├╝ye olmam─▒┼čsa i┼če girebilir mi o gen├žler? Biz bu d├╝zeni ortadan kald─▒raca─č─▒z. Bu ├╝lkenin gen├žleri hayallerini bu ├╝lkede, Tokat’ta, Zile’de, Erbaa’da kuracak. Gen├žleri ├Âzg├╝r b─▒rakmal─▒s─▒n─▒z. Gen├žleri ├╝retime davet etmek i├žin onlar─▒ iyi meslek sahibi yapacak f─▒rsatlar vermelisiniz. Biz gen├žlerimizin y├╝z├╝n├╝ g├╝ld├╝recek, mutlu, umutlu edecek bir d├Ânemi getiriyoruz.

BU SE├ç─░M─░ ─░LK TURDA KAZANACA─×IZ, ─░K─░NC─░ TUR YOK

Hak, hukuk, adaletin b├╝t├╝n zincirlerini k─▒ran anlay─▒┼ča kar┼č─▒ diyoruz ki: G├╝├žl├╝ bir demokrasi getirece─čiz, halk─▒m─▒zla birlikte konu┼čaca─č─▒z, halk─▒m─▒zla birlikte ├╝retece─čiz, ├╝lkenin zenginli─čini 86 milyon insanla payla┼čaca─č─▒z. Bunlar─▒n d├Ânemi bir avu├ž insanla payla┼čma d├Ânemi.

‘─░stanbul’u kazanan T├╝rkiye’yi kazan─▒r’ demi┼čti. ‘─░stanbul’u kaybeden T├╝rkiye’yi kaybeder’ demi┼čti. Son zamanlarda ilk kez do─čruyu g├Ârd├╝. Bu se├žimi kazanaca─č─▒z. Bu se├žimi ilk turda kazanaca─č─▒z. ─░kinci tur yok. Millet├že sevdi─čimiz bir s├Âz var: Bug├╝n├╝n i┼čini yar─▒na b─▒rakmayacaks─▒n.

M─░LLET ─░TT─░FAKI OLARAK SANDIKTA OY PATLAMASI YAPACA─×IZ

Millet ─░ttifak─▒ olarak sand─▒klarda oy patlamas─▒ yapaca─č─▒z. ─░stanbul’da nas─▒l hep birlikte sand─▒─ča ko┼čtuk, sand─▒─ča sahip ├ž─▒kt─▒k. T├╝rkiye’de de ayn─▒s─▒n─▒ yapaca─č─▒z. Millet├že kazanaca─č─▒z. 86 milyon insan kazanacak. Bunlar─▒n kazanma d├Ânemi bitti. Kazananlar kul├╝b├╝ de─či┼čti. Bir avu├ž insan─▒n kazanma kul├╝b├╝ vard─▒. ┼×imdi 86 milyonun kazanma vakti geldi.

Tokat’la ilgili bir s├Âz vard─▒: Sen s─▒rt─▒n─▒ Tokatl─▒ya yasla ba┼čka bir ┼čey d├╝┼č├╝nme. Tokatl─▒lar s├Âz├╝n├╝n eri, vatansever insanlard─▒r.┬á Do─čru karar verece─čiz, asla b├Âl├╝nmeyece─čiz, ayr─▒┼čmayaca─č─▒z. Hedefimiz tek; bug├╝n├╝n i┼čini yar─▒na b─▒rakmayaca─č─▒z.

15 MAYIS SABAHI KALKTI─×INIZDA Y├ťZ├ťN├ťZ G├ťLECEK

15 May─▒s sabah─▒ ├žok ├Ânemli. Size s├Âz veriyorum; 15 May─▒s sabah─▒ kalkt─▒─č─▒n─▒zda hava size ba┼čka g├╝zel gelecek, y├╝z├╝n├╝z g├╝lecek, art─▒k televizyonlarda saat ba┼č─▒ konu┼čan y├╝z├╝ as─▒k bir insan g├Ârmeyeceksiniz. 15 May─▒s sabah─▒ itibariyle her g├╝n vatan─▒ ve milleti i├žin ├žok ├žal─▒┼čan bir heyeti g├Âreceksiniz.