­čôŻ´ŞĆF─▒nd─▒kl─▒ Belediye Ba┼čkan─▒ Erc├╝ment ├çervato─člu: “Bu ├╝lkede yine baharlar gelecek”

F─▒nd─▒kl─▒ Belediye Ba┼čkan─▒ Erc├╝ment ┼×ahin ├çervato─člu, Millet ─░ttifak─▒’n─▒n 13. Cumhurba┼čkan─▒ Aday─▒ Kemal K─▒l─▒├ždaro─člu ve Cumhurba┼čkan─▒ Yard─▒mc─▒s─▒ aday─▒ Ekrem ─░mamo─člu’nun Trabzon’da ger├žekle┼čtirdi─či Millet Bulu┼čmas─▒’nda Ger├žek G├╝ndem’ konu┼čtu. ├çervato─člu, “Bu ├╝lkede yine baharlar gelecek” dedi.

Millet ─░ttifak─▒ÔÇÖn─▒n Cumhurba┼čkan─▒ aday─▒ ve CHP Genel Ba┼čkan─▒ Kemal K─▒l─▒├ždaro─člu┬áile Cumhuba┼čkan─▒ Yard─▒mc─▒s─▒ aday─▒, ─░stanbul B├╝y├╝k┼čehir Belediye (─░BB) Ba┼čkan─▒ Ekrem ─░mamo─člu d├╝n Trabzon’da ger├žekle┼čtirilen Millet Bulu┼čmas─▒’nda yurtta┼člarla bir araya geldi.

BU ├ťLKEYE ├ľZG├ťRL├ťK, E┼×─░TL─░K, BARI┼×, KARDE┼×─░K VE HAK├çA D├ťZEN GELECEK

Yurtta┼člar─▒n yo─čun ilgi mitingde F─▒nd─▒kl─▒ Belediye Ba┼čkan─▒┬áErc├╝ment ┼×ahin ├çervato─člu, Ger├žek G├╝ndem’e de─čerlendirmelerde bulundu.

“Asl─▒nda biz bu de─či┼čimi 2019 y─▒l─▒nda Rize’nin F─▒nd─▒kl─▒ il├žesinde, Trabzon Be┼čikd├╝z├╝’nde lokal olarak ger├žekle┼čtirmeye ├žal─▒┼čt─▒k” diyen F─▒nd─▒kl─▒ Erc├╝ment ├çerveto─člu, “┼×imdi Say─▒n Genel Ba┼čkan─▒m─▒z Kemal K─▒l─▒├ždaro─člu’nun cumhurba┼čkanl─▒─č─▒ adayl─▒─č─▒ ve Millet ─░ttifak─▒’n─▒n┬ágenel ba┼čkanlar─▒n─▒n cumhurba┼čkan─▒ yard─▒mc─▒l─▒─č─▒ ile birlikte ├Âzellikle Karadeniz i├žin Ekrem ─░mamo─člu’nun cumhurba┼čkan─▒ yard─▒mc─▒s─▒ olmas─▒ ba┼čka bir havan─▒n ba┼čka bir r├╝zgar─▒n daha esmesini sa─člad─▒. Asl─▒nda de─či┼čim isteyen kitle ├žok net ve ├ž─▒plak g├Âzle de g├Ârebiliyoruz. Bu ├╝lkede bahar gelecek demi┼čtik 2019’da; biliyoruz ki bu ├╝lkede yine baharlar gelecek. G├╝ne┼č do─čudan do─čuyor, yine do─čudan g├╝ne┼čler do─čacak ve bu ├╝lkeye ├Âzg├╝rl├╝k, e┼čitlik, bar─▒┼č, karde┼člik ve hak├ža d├╝zen gelecek” ifadelerini kulland─▒.

Millet ─░ttifak─▒’n─▒n G├╝├žlendirilmi┼č Parlamenter Sistem’e ge├ži┼č i├žin T├╝rkiye B├╝y├╝k Millet Meclisi’nde’de ├žo─čunlu─ču elde etmesi gerekti─čini hat─▒rlatan Erc├╝ment ├çervato─člu s├Âzlerini ┼č├Âyle s├╝rd├╝rd├╝:

HALKTA DE─×─░┼×─░M ─░STE─×─░ VAR

Rize’de en az 1 milletvekili ├ž─▒karaca─č─▒m─▒z─▒ d├╝┼č├╝n├╝yoruz. Rize’de 1 milletvekili ├ž─▒karma potansiyelimiz ├žok y├╝ksek. 2 milletvekili olma olas─▒l─▒─č─▒ var. 2 milletvekili Millet ─░ttifak─▒’n─▒n ortak ├žal─▒┼čmas─▒yla m├╝mk├╝n olacak. Biz bu se├žimlere 2019 se├žimlerinden sonra haz─▒rlanmaya ba┼člad─▒k.3 ay ├Ânce cumhurba┼čkan─▒m─▒z K─▒l─▒├ždaro─člu’nun oylar─▒n─▒ art─▒rmak ve se├žimi kazanmak i├žin ├žal─▒┼čmaya ba┼člad─▒k. Ayn─▒ zamanda cumhurba┼čkan─▒ se├žimlerini milletvekilli─či se├žimlerinden ay─▒rm─▒yoruz. Bir b├╝t├╝n olarak al─▒yoruz.

Bu ├╝lkenin daha huzurlu bir ├╝lke olmas─▒ i├žin 400 vekil rakam─▒na ula┼čmak i├žin Rize’de 2 milletvekili ├ž─▒karmak i├žin ├žal─▒┼čma yap─▒yoruz. Halkta bir huzursuzluk, de─či┼čim iste─či var. Bu de─či┼čim iste─čini do─čru yerlere kanalize etmek ├Ânemli. Bunun i├žin ├žaba sarf ediyoruz Genel ba┼čkan─▒m─▒z─▒n s├Âyledi─či gibi hangi partiye oy verdiyseniz verdiniz; ama bug├╝n elinizi vicdan─▒n─▒za koyarak bu ├╝lkenin, Karadeniz’in ├žift├žisinin, k├Âyl├╝s├╝n├╝n, halk─▒n─▒n daha g├╝zel, daha mutlu ya┼čayaca─č─▒ bir d├╝zen olu┼čmas─▒ i├žin oy kullan─▒n.