­čôŻ´ŞĆAKPÔÇÖli Meclis ├ťyesi Hacer ├ç─▒nar, Tanju ├ľzcanÔÇÖa hakaret edip su ┼či┼čeleri f─▒rlatt─▒

Bolu Belediyesi’nin meclis toplant─▒s─▒nda gerginlik ya┼čand─▒. AKP’li Meclis ├ťyesi Hacer ├ç─▒nar, Bolu Belediye Ba┼čkan─▒ Tanju ├ľzcan’a su ┼či┼čeleri f─▒rlatt─▒. O anlar─▒n g├Âr├╝nt├╝lerini Twitter hesab─▒ndan payla┼čan ├ľzcan, “Ger├že─čin ortaya ├ž─▒kma gibi bir huyu vard─▒r. ─░┼čte AKPÔÇÖli Hacer ├ç─▒nar. Disipline gitmem, partiden ihra├ž olmama sebep provokat├Âr” dedi.

Bolu Belediye MeclisiÔÇÖnde depremzedelere yard─▒m konusunun g├Âr├╝┼č├╝lmesi i├žin ola─čan├╝st├╝ toplant─▒ ger├žekle┼čtirildi. Toplant─▒n─▒n son b├Âl├╝mlerinde Bolu Belediye Meclisi┬áAKP┬áGrup Ba┼čkanvekili U─čur Akbay ve Bolu Belediye Ba┼čkan─▒ Tanju ├ľzcan aras─▒nda tart─▒┼čma ya┼čand─▒.

Oylama s─▒ras─▒nda ya┼čanan gerginlik s─▒ras─▒nda arka s─▒ralarda oturan AKPÔÇÖli Meclis ├ťyesi Hacer ├ç─▒nar, Ba┼čkan ├ľzcanÔÇÖa su dolu pet ┼či┼čeleri f─▒rlatt─▒. ┼×u ┼či┼česi ├ľzcanÔÇÖ─▒n yan─▒ndan ge├žti. Zab─▒ta memurlar─▒ k├╝rs├╝n├╝n ├Ân├╝nde ├Ânlem ald─▒.

Hacer ├ç─▒nar, ÔÇťDepremin ├╝zerinden siyaset yap─▒yorsun ahlaks─▒z adamÔÇŁ┬áderken, Tanju ├ľzcan, ÔÇťBana ahlaks─▒z diyemezsinÔÇŁ┬ádedi. Ard─▒ndan Hacer ├ç─▒nar, ÔÇťPisliksin senÔÇŁ┬áderken, ├ľzcan, ÔÇťHacer Han─▒m bu laflar sana ├žok yak─▒┼č─▒yorÔÇŁ┬ádiyerek kar┼č─▒l─▒k verdi. Hacer ├ç─▒nar salondan ├ž─▒kt─▒─č─▒ s─▒rada k├╝rs├╝ye do─čru y├Ânelerek k├╝rs├╝n├╝n ├╝zerinde bulunan su dolu pet barda─č─▒┬áTanju ├ľzcanÔÇÖa atmaya ├žal─▒┼čt─▒. K├╝rs├╝n├╝n ├Ân├╝nde bulunanlar ├ç─▒narÔÇÖa engel oldu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesab─▒ndan bir payla┼č─▒m yapan ├ľzcan, ÔÇťGer├že─čin ortaya ├ž─▒kma gibi bir huyu vard─▒r.─░┼čte AKP’li Hacer ├ç─▒nar. Disipline gitmem, partiden ihra├ž olmama sebep provokat├ÂrÔÇŽ ─░┼čte ger├žek y├╝z├╝. Hakaret ve k├╝f├╝rleri bu sefer kayda ge├žti. Ayr─▒ca depremzedeler i├žin ola─čan├╝st├╝ toplanan mecliste hay─▒r oyu veren AKPÔÇÖli ├╝yeleri k─▒n─▒yorumÔÇŁ dedi.

├ľte yandan, ├ľzcan, AKP Bolu Milletvekili Arzu Ayd─▒nÔÇÖ─▒n ÔÇťDeprem ├╝zerinden ba┼č─▒ndan bug├╝ne siyaset yapan en b├╝y├╝k provokat├Âr sensin! ÔÇśHay─▒rÔÇÖ oyu verdi─čimizi ispat etmeyen ┼čerefsizdir, al├žakt─▒r, m├╝fteridir!ÔÇŁ payla┼č─▒m─▒na ÔÇťBu han─▒mefendi Bolu’nun kad─▒n milletvekili. S├Âzlerine bak─▒n. ├ťlke yang─▒n yeri herkes yard─▒m yar─▒┼č─▒na girerken, bunlar hakaret yar─▒┼č─▒na girdiler. Birinin derdi vekil olabilmek, birinin derdi vekil kalabilmek. Say─▒n Vekil tutanaklar─▒ g├Ânderirim, hakaretleri utanarak okursunuzÔÇŁ ┼čeklinde yan─▒t verdi.

Bolu Belediye Ba┼čkan─▒ Tanju ├ľzcan, Bolu Belediye Meclisi 2022 May─▒s ay─▒ ikinci oturumunda yap─▒lan oylamada el kald─▒ran AKP Meclis ├╝yesi Hacer ├ç─▒narÔÇÖa, ÔÇťBana niye el sall─▒yorsunuz han─▒mefendi. El sallamak ay─▒p oluyor. Ben evli barkl─▒ adam─▒m. ├ľyle ┼čey olmazÔÇŁ┬ádemi┼čti.

Bu s├Âzler ├╝zerine┬áCHP┬áY├╝ksek Disiplin KuruluÔÇÖna sevk edilen ├ľzcan, 1 y─▒l ge├žici s├╝reyle ├ž─▒karma cezas─▒ alm─▒┼čt─▒. Tanju ├ľzcan, Hacer ├ç─▒narÔÇÖ─▒n kendisine y├Ânelik a├žt─▒─č─▒ ÔÇśhakaretÔÇÖ┬ádavas─▒ndan da Bolu 5ÔÇÖinci Asliye Ceza MahkemesiÔÇÖnin vermi┼č oldu─ču kararla beraat etmi┼čti.

CEVAP VER

Please enter your comment!