Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu: ‘Zor olanı geride bıraktık, İBB ile koordineli hareket eden 16...

Ekrem İmamoğlu: ‘Zor olanı geride bıraktık, İBB ile koordineli hareket eden 16 milyon İstanbullu hemşehrime ve sahada emek veren binlerce yol arkadaşıma teşekkür ederim.’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentteki yoğun kar yağışına ilişkin açıklama yaptı.

Günlerdir İstanbul’da beklenen kar, kentte etkisini sürdürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Valiliği’nin uyarıları devam ederken; Ekrem İmamoğlu yeni bir açıklamada bulundu.

İmamoğlu, ”Son 30 yılın en soğuk ve yoğun kar yağışlı günlerini yaşadık. Öncelikle İBB ile koordineli hareket eden 16 milyon İstanbullu hemşehrime ve sahada emek veren binlerce yol arkadaşıma teşekkür ederim. Kar yağışı Pazar günü de devam edecek ama zor olanı geride bıraktık” açıklamasında bulundu.