Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Murat Ongun bu videoyla isyan etti: Anlamak mümkün değil! “Ekmeğin siyaseti olmaz.”

İBB Sözcüsü Murat Ongun; Üsküdar ve Ümraniye’nin AKP’li belediyeleri tarafından kaldırılan Halk Ekmek büfeleriyle ilgili yaptığı paylaşımda “Ekmeğin siyaseti olmaz.” dedi.

Murat Ongun paylaşımında şunları söyledi:

“Ekmeğin siyaseti olmaz.

Bugüne kadar İstanbul genelindeki 533 Halk Ekmek büfesinin 100’e yakını CHP’li belediyelere yerleştirilmişti ve hiçbir sorun yaşanmamıştı.

Şimdi İBB Meclisi’nden oy birliğiyle geçen büfelerin Ümraniye ve Üsküdar’da engellenmesini anlamak mümkün değil.”