Ana Sayfa Büyük Şehirler Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Böcek’in bilinci yerine geldi

Başkan Böcek’in bilinci yerine geldi

Koronavirüs tedavisi sonrası akciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in bilinci yerine geldi.

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi Başhekimliği’nden Başkan Böcek’in sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada, “Enfeksiyon için yoğun bir tedavi uygulanmaktadır” denildi.

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUMAKTADIR’

AÜ Hastanesi Başhekimliği’nden Başkan Böcek’in sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek’in yoğun bakımdaki takip ve tedavisi devam etmektedir. Enfeksiyon için yoğun bir tedavi uygulanmaktadır. Bilinci yerinde ve belirli düzeyde ağızdan beslenme başlatılmış olup genel seyri iyiye gitmekle beraber enfeksiyon bulguları nedeniyle durumu ciddiyetini korumaktadır” denildi.