Ana Sayfa Büyük Şehirler Antalya Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özkan’dan Muhittin Böcek açıklaması

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özkan’dan Muhittin Böcek açıklaması

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in normal servise alındığını, durumunun iyi gittiğini bildirdi.

Sağlık ekibini kutlayan Özkan, Böcek’in servis odasına alınmasının önemli bir aşama olduğunu kaydetti.

“Risk tamamıyla ortadan kalkmış değil”

Bundan sonraki sürecin de çok önemli olduğunu aktaran Özkan, şunları kaydetti:

“Çünkü risk tamamıyla ortadan kalkmış değil. Bundan sonra da aynı titizlikle takip ve tedavi süreci devam edecek. Rehabilitasyon ve fizik tedavi uygulamalarımız devam ediyor. Deneyimli hocalarımızın gözetiminde klinikteki tedavisini de en iyi şekilde sürdüreceğiz. Başkanımızın bir an önce sağlığına tamamıyla kavuşmasını temenni ediyorum.”