📽️CHP Üsküdar’ın yardım tırları afet bölgesine gitti

Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ilde hissedilen 7.7 ve 7,6’lık depremlerden etkilenen bölgelere Türkiye’deki tüm CHP Belediyeleri ve İl-İlçe örgütleri destek olmak için adeta sefer oldu ve sayısız yardım kampanyası başlattı.

CHP Üsküdar İlçe örgütü, İlçe Başkanlığı organizasyonunda yardım kampanyası düzenledi.

Kampanyaya vatandaşları yoğun ilgi gösterdi.

Yapılan yardımlar, gerek vatandaşların kendi imkanlarıyla gerekse ilçe örgütü tarafından CHP Üsküdar İlçe binasına ulaştırıldı.

Tüm yardımlar, yüzlerce ilçe örgütü üyesi ve gönüllü vatandaşlar tarafından ayrışımları yapılıp listelendi ve paketlendi.

Hazırlanan yardım koli ve paketleri dün akşam tırlara yerleştirildi ve deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Mert Bahçetepe yaptığı açıklamada, yardımların devam edeceğini, yaşanılan bu zor günlerde, tüm CHP örgütleri gibi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın da depremzedelerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Öte yandan Başkanı Mert Bahçetepe yardım ihtiyaç listesini öncelik sırasına göre güncellediklerini, yardım severlerin bunu dikkatte almalarını istedi.

Bahçetepe, deprem bilgesinde acil olarak, bebek maması, bebek bezi, konserve yiyecekler ve battaniye ihtiyaçlarının olduğunu sözlerine ekledi