Ana Sayfa Büyük Şehirler Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhittin Böcek’in sağlık durumunda son durum

Muhittin Böcek’in sağlık durumunda son durum

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tedavisi normal serviste sürdürülen Muhittin Böcek’in sağlık durumunu sosyal medya üzerinden kamuoyu ile paylaştı.

Koronavirüs tedavisi sonrasında akciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle yoğun bakımdaki 64 günlük tedavinin ardından normal servise alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in rehabilitasyon ve fizik tedavisinin devam etmekte olduğu, sağlık durumunun ise olumlu yönde ilerlediği açıklandı.

‘ÖNEMLİ GELİŞMELER OLDUKÇA AÇIKLAMA YAPILACAK’

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Başkan Böcek’in sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in rehabilitasyon ve fizik tedavisi normal serviste devam etmekte, sağlık durumu olumlu yönde ilerlemektedir. Doktorların bilgisi dahilinde her gün açıklama yerine, önemli gelişmeler olduğunda kamuoyuna bilgilendirme yapılacaktır” denildi.