Ana Sayfa İller Burdur Belediyesi CHP’li belediye sınava girecek öğrencilere kalem ve maske dağıttı, polis tutanak tuttu

CHP’li belediye sınava girecek öğrencilere kalem ve maske dağıttı, polis tutanak tuttu

CHP’li belediye sınava girecek öğrencilere kalem ve maske dağıttı, polis tutanak tuttu

CHP’li Burdur Belediyesi’nin LGS’ye girecek öğrencilere ve ailelerine dezenfektan, kalem seti ve maske dağıtımı polis tarafından engellenmek istendi ve belediye görevlileri hakkında tutanak tutuldu

ANKA’nın haberine göre, Liseler Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde CHP’li Burdur Belediyesi görevlilerinin öğrencilere ve ailelerine dezenfektan, kalem seti ve maske dağıtımı polisler tarafından engellenmek istendi. Belediye görevlisi Burdur Valiliği’nin izni olduğunu söylemesine rağmen polisler, görevli hakkında tutanak tuttu.

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, polisin bu tutumuna, “Belediyelerimiz hiçbir baskıya boyun eğmeden halkın yararına hizmet etmeye devam edecek” dedi.

Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise 19 Haziran günü sınava görecek öğrencilere sınav seti dağıtacaklarını duyurmuş ve “Vatandaşlarımızın bu süreçte ekonomik anlamada ne kadar zorluk çektiğinin ve her vatandaşımızın çocuğunun aynı şartlarda olmadığının da farkındayız. Sınav günü sınav heyecanı, maskesini unutabilir, dezenfektanı olmayabilir, belki de kalemi olmayabilir” demişti.