Ana Sayfa İller Burdur Belediyesi Antalya’ya sevk edilen CHP’li Ali Orkun Ercengiz’in sağlık durumu hakkında belediyeden açıklama

Burdur Belediyesi’nden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Antalya’daki Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilmesine ilişkin açıkama yapıldı.

Koronavirüs tedavisi gören Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Antalya’daki Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilmesine ilişkin Burdur Belediyesi’nden açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sayın Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz geçen hafta Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine evde tedavi altındaydı.

Bugün oksijen satürasyonunun (kan oksijen doygunluğu) düşmesi üzerine Antalya Tıp Fakültesi’ne kontrol amaçlı gözetim altında tutulabilmesi için sevk edilmiştir.

Genel sağlık durumu iyidir. Tüm vatandaşlarımıza selamı vardır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”