Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Merdan Yanardağ İGDAŞ’ın TELE 1’e ne kadara sponsor olduğunu açıkladı

Merdan Yanardağ İGDAŞ’ın TELE 1’e ne kadara sponsor olduğunu açıkladı

Merdan Yanardağ İGDAŞ’ın TELE 1’e ne kadara sponsor olduğunu açıkladı

İGDAŞ’ın iki muhalif kanala ayda milyon liraya varan paralar aktardığını iddia edenler de oldu. TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ise yandaşların son saldırısına dair bir açıklama yaptı ve “bırakın bu soytarılıkları” dedi.

Uzun süredir yandaş medya tarafından hedef gösterilen ve kapatılmakla tehdit edildiklerini açıklayan muhalif kanallar KRT ve TELE 1’e yeni bir saldırı dalgası başladı.

Yandaş medya, İBB’nin iştiraki İGDAŞ’ın iki kanala verdiği sponsorluk desteğini dillerine doladı. Yandaş Takvim, konuyu “İGDAŞ İmamoğlu yandaşı kanallara para hattı döşemiş” başlığıyla haberleştirdi.

Öte yandan İGDAŞ’ın iki muhalif kanala ayda milyon liraya varan paralar aktardığını iddia edenler de oldu.

TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ise yandaşların son saldırısına dair bir açıklama yaptı ve “bırakın bu soytarılıkları” dedi.

“AKP’nin trolleri TELE 1 ve KRT’ye saldırıyor” diyen Yanardağ, İGDAŞ bu iki kanala neden sponsor olduğunu ise “Açıklayayım; İGDAŞ, TELE 1’in Hava Durumu bandına sponsor oldu, doğru Çünkü TELE 1 Türkiye’nin en güvenilir kanallarından biri. Yani iyi bir PR çalışması yaptı. Üç kuruş paraya. Para mı? Neredeyse bedava” sözleriyle anlattı.

YANARDAĞ’DAN YANDAŞLARA ÇILGIN TEKLİF

Günde 20 kez giren hava durumu bandına İGDAŞ’ın öyle iddia edildiği gibi milyonlar değil, ayda sadece 12 bin 500 lira ödediğini açıklayan Yanardağ, “Yaa.. Saniye fiyatı neredeyse 5 kuruş bile değil, evet evet 5 kuruş bile değil” ifadelerini kullandı.

Yanardağ sözlerine şöyle devam etti:

“Ne dersiniz, yandaş kanallara verilen milyarlarca liralık kamu reklamları ile değişelim mi? Bırakın soytarılığı. Sponsorluk süresi de 3 ay.. Yıllardır devlet kasasından beslenen, iktidar aracılığıyla milletin parasını yağmalayan bu soytarıların, iktidarın gideceği anlaşılınca ezberleri bozuldu, saçmalamaya başladılar.. Hadi başka kapıya.”