Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi İşte CHP’li belediyeleri engelleyen Saray İttifakı’nın başkente reva gördüğü manzara

Ankara’da AKP ve MHP’nin yenilenmesini engellediği su borularının görüntüleri pes dedirtti.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Mansur Yavaş’ın 13 ilçede boruların yenilenmesi için kredi talebi AKP ve MHP’li üyelerin oylarıyla reddedilmişti.

BELTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Alparslan Yılmaz Saray İttifakı’nın yenilenmesini engellediği boruların fotoğrafını “Ankaralıya layık görülen su boruları” diyerek paylaştı.

Haber: Gerçek Gündem 10 Mayıs 2020