Ana Sayfa İlçeler MHP’li meclis üyesi CHP’li üyeye böyle kafa attı

MHP’li meclis üyesi CHP’li üyeye böyle kafa attı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde mazbata töreni sırasında 76 yaşındaki CHP’li meclis üyesi Zülfikar Bal MHP’li meclis üyesi Alparslan Karaaslan’ın saldırısına uğradı. O saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı.

Bursa’da Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve meclis üyelerinin mazbata töreninde, 76 yaşındaki CHP Meclis Üyesi Zülfikar Bal, AKP listelerinden Meclis Üyesi seçilen MHP’li Alparslan Karaaslan’ın saldırısına uğradı.

Karaaslan, sahnede zafer işareti yaptığı gerekçesi ile CHP’li Zülfikar Bal’a kafa attı. Kanlar içinde kalan Zülfikar Bal, Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Saldırının yankıları sürerken olay anına ait kamera görüntüleri ortaya çıktı. MHP’li Alparslan Karaaslan’ın, Zülfikar Bal’ın yanına giderek önce bir şeyler söylediği, daha sonra da kafayla saldırdığı görüldü.