Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkentte sağanak yağış: Belediye açıklama yaptı

Başkentte sağanak yağış: Belediye açıklama yaptı

Başkentte akşam saatlerinde etkili olan gök gürültülü sağanak nedeniyle metrekareye yer yer 30 kilogram yağış düştüğü, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne 800 başvuru yapıldığı bildirildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesine yağışın olumsuz etkileri nedeniyle 800 başvuru yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, sağanağın olumsuz etkileri nedeniyle Belediyeye şu ana kadar 800 başvuru yapıldığı ve tüm birimlerin 24 saat esasına göre teyakkuz halinde olduğu belirtilerek vatandaşlardan gelen talep ve şikayetlerin tamamıyla ilgilenildiği ifade edildi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş da Twitter’dan yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Tüm semtlerimizde etkili olan yoğun yağışların olumsuz etkilerine karşı eş zamanlı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz Ankara’nın dört bir yanında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlemini almaktadır. Başkent 153 hattından bize ulaşabilirsiniz.”