Ana Sayfa İlçeler İstanbul Kadıköy Belediyesi CHP’ye yasak AKP’ye ve kayyuma serbest!

CHP’ye yasak AKP’ye ve kayyuma serbest!

Kadıköy Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladığı kutlamalar Kadıköy Kaymakamlığı tarafından iptal edildi. Benzer şekilde ‘evden çıkamayanlar için’ konser düzenleyen AKP’li belediyelere yasak uygulanmadı.

Benzer şekilde ‘evden çıkamayanlar için’ konser düzenleyen AKP’li Eyüpsultan Belediyesi ile kayyum atanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne yasak uygulanmadı.

Kadıköy Belediyesi, resmi Twitter hesabından ‘kutlamalarına engel konulmayan’ belediyelere sordu: “Aaa size engel yok mu?”

İşte o paylaşım: