Ana Sayfa İlçeler İstanbul Kadıköy Belediyesi Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’ndan grev açıklaması

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’ndan grev açıklaması

16 Şubat itibariyle grev olduğunu belirten Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı konu hakkında açıklama yaptı.

Kadıköy Belediyesi işçileri, Kadıköy Belediyesinin Genel-İş 1 No’lu Şubenin işçilerle birlikte hazırladığı TİS taslağında yer alan taleplerde anlaşılamaması nedeniyle greve gitti.

Darabaşı, “Teklifimiz, merkezi hükümetin işçiye verdiği AGİ dahil 2 bin 825 lira 90 kurşluk asgari ücretin üzerindedir. İşçilerimizin eline geçecek toplam net gelir ikramiyeler hariç en düşük 4 bin 972 liralık teklifimiz sendika temsilcileri tarafından kbul edilmemiştir ifadelerini kullandı.

Şerdil Dara Odabaşı’nın açıklaması: