Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu sağlık çalışanlarına sahip çıktı: Yakındaki bir otelde yeriniz hazırlandı

Ekrem İmamoğlu sağlık çalışanlarına sahip çıktı: Yakındaki bir otelde yeriniz hazırlandı

Ekrem İmamoğlu sağlık çalışanlarına sahip çıktı: Yakındaki bir otelde yeriniz hazırlandı

Doç. Dr. Serhat Güler, ailelerine koronavirüs bulaştırmamak için kaldıkları Zeytinburnu’ndaki Novotel’den zorla çıkartıldıklarını söyledi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sağlık çalışanlarına

Doç. Dr. Serhat Güler, ailelerine koronavirüs bulaştırmamak için kaldıkları Zeytinburnu’ndaki Novotel’den zorla çıkartıldıklarını söyledi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sağlık çalışanlarına sahip çıktı.

Doktor Serhat Güler, Twitter hesabından, “7 gün 24 saat görev başında olan sağlık personeline saygısızlık; Novotel Zeytinburnu ücreti odenen odalarda ailelerini korumak için konaklayan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi doktorlarını herhangi bir açıklama yapmadan otelden çıkarttı” diye yazdı.

Sağlık çalışanlarına sahip çıkan Ekrem İmamoğlu, Güler’in paylaşımını alıntılayarak şu ifadeleri kullandı:

“Kıymetli hocam, bu duruma çok üzüldük, sorumluluğumuzda olmayan bir otelde tatsızlık yaşamışsınız. Hemen yakındaki bir otelde yeriniz hazırlandı. Arkadaşlarım sizinle hemen iletişim kuracaklar.”