Ana Sayfa Genel Beyoğlu’nda 14 gün boyunca giriş çıkışlara kısıtlama getirildi!

Beyoğlu’nda 14 gün boyunca giriş çıkışlara kısıtlama getirildi!

İstanbul Beyoğlu’nda Kızılay Meydanı, Zincirlikuyu, Fatih Sultan ve Müverrih Ali Caddeleri yarından itibaren 19.00-21.00 saatleri arasında 14 gün boyunca giriş çıkışlar sınırlandırılacak.

Beyoğlu Kaymakamlığı’nca yapılan açıklamada, Kızılay Meydanı, Zincirlikuyu, Fatih Sultan ve Müverrih Ali Caddeleri yarından itibaren 09:00 – 21:00 saatleri arasında 14 gün süreyle yayalar için giriş çıkışlara kapatıldı.

Kaymakmlığa bağlı İlçe Sağlık Müdürlüğünün aldığı kararın belgesi Beyoğlu Kaymakamlığı’nın Twitter adresinden paylaşıldı.