Ana Sayfa Son Dakika ! CHP’li belediyeyi sarsan yolsuzluk iddiası! Vefa Salman harekete geçti

CHP’li belediyeyi sarsan yolsuzluk iddiası! Vefa Salman harekete geçti

Yalova Belediye Başkanı CHP’li Vefa Salman, 20 milyon TL’lik yolsuzluk yaptığı iddia edilen belediye çalışanı hakkında suç duyurusunda bulunacak.

GERÇEK GÜNDEM – CHP’li Yalova Belediyesi’nde bir çalışanın belediyenin kasasından 20 milyon TL’lik  yolsuzluk yaptığı iddialarıyla ilgili Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Vefa Salman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “KAMUOYUNUN BİLGİSİNE!…  Bir belediye çalışanının yapmış olduğunu tespit ettiğimiz suç nedeniyle bugün (06.02.2020 Perşembe) itibariyle Emniyet Müdürlüğü (KOM)’ne başvuru yapılmıştır. Konu ile ilgili olarak yarın Cumhuriyet Başsavcılığına ayrıntılı suç duyurusu yapılacaktır” dedi.

Kaynak: Gerçek Gündem  7 Şubat 2020