Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş’tan Erdoğan’ın doğalgaz müjdesine ilk yorum

Mansur Yavaş’tan Erdoğan’ın doğalgaz müjdesine ilk yorum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan Erdoğan’ın doğalgaz müjdesine ilk yorum geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz’de gerçekleştirdik’ sözlerinin ardından açıklama yaptı.

“Ülkemizin enerji alanında attığı bu önemli adım hepimiz için bir gurur kaynağıdır”  diyen Mansur Yavaş’ın Erdoğan’ın açıkladığı doğalgaz müjdesiyle ilgili yorumu şöyle:

“Fatih Sondaj Gemimizin Karadeniz’de gerçekleştirdiği 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi keşfinin milletimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Ülkemizin enerji alanında attığı bu önemli adım hepimiz için bir gurur kaynağıdır.”