📽️AKP’li meclis üyesinin “CHP cami kapattı” sözleri Karalar’ı çileden çıkarttı: ‘Otur oturduğun yerde’

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kasım ayı belediye meclis toplantısında “CHP cami kapattı” diyen AKP’li meclis üyesine ateş püskürdü.

Adana Büyükşehir Belediyesi‘nin 2023 yılı Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda AKP’li bir meclis üyesinin “CHP cami kapattı” sözleri mecliste tansiyonu bir anda yükseltti.

AKP’li meclis üyesinin sözleri üzerine Zeydan Karalar, sinirlerine hakim olamayarak şu cevabı verdi: “Öyle bir şey yok. O tam bir yalan. Atma oradan. Sen yalanın Allah’ını söylüyorsun, konuşma! Sen belediye başkanına yalan söylüyorsun diyemezsin. Konuşma, otur! Burası Seyhan meclisi değil, otur oturduğun yerde.”

“İSPAT EDİN BİZ İSTİFA EDELİM”

AKP’li üyenin “Gel oturt haydi” demesi üzerine Karalar,  “Ben gelirdim ama belediye başkanı olduğum için gelemem. Bu memlekette Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir tek cami kapatma eylemi yoktur. İspat edin biz istifa edelim. Doğru değil bunlar.” dedi.