­čôŻ´ŞĆAKPÔÇÖli meclis ├╝yesinin ÔÇťCHP┬ácami kapatt─▒ÔÇŁ s├Âzleri Karalar’─▒ ├žileden ├ž─▒kartt─▒: ‘Otur oturdu─čun yerde’

Adana B├╝y├╝k┼čehir Belediye Ba┼čkan─▒ Zeydan Karalar, Kas─▒m ay─▒ belediye meclis toplant─▒s─▒nda “CHP cami kapatt─▒” diyen AKPÔÇÖli meclis ├╝yesine ate┼č p├╝sk├╝rd├╝.

Adana B├╝y├╝k┼čehir Belediyesi‘nin 2023 y─▒l─▒ Kas─▒m ay─▒ Ola─čan Meclis Toplant─▒s─▒’nda┬áAKPÔÇÖli bir meclis ├╝yesinin ÔÇťCHP┬ácami kapatt─▒ÔÇŁ s├Âzleri mecliste tansiyonu bir anda y├╝kseltti.

AKP’li meclis ├╝yesinin s├Âzleri ├╝zerine Zeydan Karalar, sinirlerine hakim olamayarak ┼ču cevab─▒ verdi: ÔÇť├ľyle bir ┼čey yok. O tam bir yalan. Atma oradan. Sen yalan─▒n Allah’─▒n─▒ s├Âyl├╝yorsun, konu┼čma! Sen belediye ba┼čkan─▒na yalan s├Âyl├╝yorsun diyemezsin. Konu┼čma, otur! Buras─▒ Seyhan meclisi de─čil, otur oturdu─čun yerde.ÔÇŁ

ÔÇť─░SPAT ED─░N B─░Z ─░ST─░FA EDEL─░MÔÇŁ

AKP’li ├╝yenin ÔÇťGel oturt haydiÔÇŁ demesi ├╝zerine Karalar,┬á ÔÇťBen gelirdim ama belediye ba┼čkan─▒ oldu─čum i├žin gelemem. Bu memlekette Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir tek cami kapatma eylemi yoktur. ─░spat edin biz istifa edelim. Do─čru de─čil bunlar.ÔÇŁ dedi.