İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nun memleketinde: Açılan tesise CHP liderinin annesi ve babasının adını verdi

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nun memleketinde: Açılan tesise CHP liderinin annesi ve babasının adını verdi

İmamoğlu, Tunceli’de yaptığı konuşmasında, kendisini İstanbul’a aday gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti. İmamoğlu, ilçede açılan konaklama tesisin adının Kılıçdaroğlu’nun annesi ve babasının adının verildiğini açıkladı.

Seçimlerden sonra CHP’de başlayan değişim tartışmalarının ana aktörlerinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tunceli’deki programı kapsamında bir konuşma yaptı.

KILIÇDAROĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ TESİSE ANNESİ VE BABASININ ADINI VERDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun memleketi olan Nazımiye’de konuşan İmamoğlu konuşmasında, kendisini İstanbul’a aday gösteren Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti.

İmamoğlu, ilçede açılan konaklama tesisin adının Kılıçdaroğlu’nun annesi Yemuş ve babası Kamer Kılıçdaroğlu’nun adının verildiğini açıkladı

“BU MÜCADELEYİ SONSUZ VERECEĞİZ”

İmamoğlu, yerel seçimleri işaret ederek, şu ifadeleri kullandı:

“Hem yerel seçimlerde hem Türkiye’nin bundan sonraki problemlerini çözmeye kararlı bir kardeşiniz var. Bu konuda yürekli bir biçimde çalışmaya ve kararlı bir biçimde bu düzeni değiştirmeye söz vermiş kardeşiniz var burada. Bu mücadeleyi sonsuz vereceğiz. Yolumuz açık olsun.”