Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmamoğlu’ndan ‘Aşağı Bakmayacağız’ desteği: Girişimlerim sürecek!

İmamoğlu’ndan ‘Aşağı Bakmayacağız’ desteği: Girişimlerim sürecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan olaylarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İmamoğlu, sosyal medyayı ayağa kaldıran #AşağıBakmayacağız etiketini de tweetinin sonuna ekleyerek öğrencilere destek verdi.

Ekrem İmamoğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Birileri istedi diye gençler tutuklama kolaycılığına heba edilemez. Eşit, özgür, onları yere baktırmayan, fırsat eşitliği olan bir ülke sağlamalıyız.

Boğaziçi’ndeki durumu yetkili makamlarla görüştüm. Dialoğun sağlanmasını talep ettim, girişimlerim sürecek. #AsağıBakmayacağız”

Boğaziçi Üniversitesi’nde akşam saatlerinde polis içeri girdi, öğrencilere müdahale etti. O anlar böyle görüntülendi: