Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKP’li belediyeden İBB ekiplerine müdahale: Yolu kestiler

AKP’li belediyeden İBB ekiplerine müdahale: Yolu kestiler

İBB’nin sorumluluk alanındaki yola izinsiz olarak koyduğu mobo kabinini belediye ekiplerinin kaldırmak istemesi üzerine AKP’li Pendik Belediyesi yolu araçlarla kesti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri Pendik Belediyesi’nin D-100 Karayolu üzerine izinsiz konulan moboyu kaldırmak istedi. Bunun üzerine AKP’li belediye İBB ekiplerinin yolunu araçlarla kesti.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı, “Ve bunu da gördük!!! İBB sorumluluk alanına ‘izinsiz’ konulan moboyu kaldırmak isteyen ekiplerimizin hareketini engellemek amacıyla yol çift taraflı olarak ilçe belediye ekiplerince kesildi.

Şehrin ortasında yol kesmek…Bakalım daha neler göreceğiz!” ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

Polis müdahale etti

Murat Yazıcı daha sonra “Ekiplerimizin polis çağırması ve polisimizin bölgeye intikal etmesinin ardından yol kesme vakası sonlandırılmıştır. Emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyorum.” açıklamasını yaptı.