Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP’li meclis üyesi: Ben bu sıralarda oturmayı Atatürk’e borçluyum, AKP’li meclis üyesi:...

CHP’li meclis üyesi: Ben bu sıralarda oturmayı Atatürk’e borçluyum, AKP’li meclis üyesi: Ben bu sıralarda oturmayı AKP’ye ve Erdoğan’a borçluyum!

AKP’li meclis üyesi: Sen bu sıralarda oturmayı Atatürk’e borçlusun ben AKP’ye ve Erdoğan’a borçluyum!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Meclis Toplantısı’na AKP’li ve CHP’li üye arasında geçen konuşma damga vurdu. AKP’li meclis üyesi kadının, “Ben bu sıralarda oturmayı Erdoğan’a borçluyum” demesi ise dikkat çekti.