Ana Sayfa İlçeler Adana/Ceyhan Belediyesi Ceyhan Belediyesi’nden depremzedelere destek

Ceyhan Belediyesi’nden depremzedelere destek

İzmir’de depremde zarar gören vatandaşlar için Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, depremzedelerin, ihtiyaçlarını karşılayacak yardım kolileri hazırlandı.

İçinde battaniye ve maske olan yardım kolilerini depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “İzmir’de ki deprem Tüm Türkiye’yi derinden üzdü. Bizde Ceyhan Belediyesi olarak onların yanında olmak istiyoruz.

Şimdi yaraları sarma, destek olma zamanı. Tüm kalbimizle İzmir’in yanındayız. İzmir’e gönderilmek üzere Hayır Çarşımızda hazırladığımız  battaniye ve maske kolileri hazırlanarak deprem bölgesine ulaştıracağız.

Tüm İzmirli vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor. Can kaybının yaşanmamasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.