Ana Sayfa Büyük Şehirler İzmir Büyükşehir Belediyesi Tunç Soyer: Dünyanın her yerinden yardım yağıyor, İzmir adına teşekkürler

Tunç Soyer: Dünyanın her yerinden yardım yağıyor, İzmir adına teşekkürler

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: Dünyanın her yerinden yardım yağıyor, İzmir adına teşekkürler.

Soyer kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Soyer “Bugün itibariyle arama kurtarma çalışmaları sonlandırıldı. Şu ana kadar arama kurtarma çalışmalarında canla başla çalışan, hayatı pahasına can kurtarmaya çalışan tüm ekiplere her birine minnettarız. Bundan sonra artık çadırlarda hayatını sürdürmeye çalışan vatandaşlarımızın derdine derman olmaya gayret edeceğiz.

Bir an önce sıcak bir yuva bulmaları için gayret edeceğiz. Kısa bir süre içinde inanıyorum ki buna muvaffak olacağız. Saat 16.00’da acil çözümleri paylaşmış olacağız. İzmir’i güvenli bir şehir haline getirmek için çalışmalarımızı başlatacağız. İki kampanya sürdürüyoruz, bir tanesi “Bir kira bir yuva” kampanyası. Olağanüstü bir katılım var. Dünyanın her yerinden yardım yağıyor. Bir yandan erzak desteği vermek konusunda kampanyamız devam ediyor.” diye konuştu.

Kampanyaya Katılmak İçin Tıklayınız