Ana Sayfa Büyük Şehirler İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Büyükşehir Belediye binası kullanıma kapatıldı

İzmir Büyükşehir Belediye binası kullanıma kapatıldı

Depremin ardından hasar oluşan İzmir Büyükşehir Belediyesi binası hasar tespit çalışmaları sona erinceye kadar boşaltıldı ve kullanıma kapatıldı.

Belediye yetkilileri binanın tedbir amaçlı kullanılmayacağını bildirirken, binada görev yapan 2 bin civarında personel durum netleşene kadar belediyenin diğer binalarında mesailerine devam edecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi yüzlerce binada hizmet veriyor. Merkezdeki binamızda da hasar tespit ettik. Çok ağır olmasa da binayı önümüzdeki günlerden itibaren boşaltıyoruz” ifadelerini kullandı.