Ana Sayfa Büyük Şehirler Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Büyükşehir’den Muhittin Böcek’in sağlık durumuna ilişkin açıklama

Antalya Büyükşehir’den Muhittin Böcek’in sağlık durumuna ilişkin açıklama

Antalya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüse yakalanan Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in vefat ettiği yönündeki iddiaları yalanladı.

Belediye tarafından yapılan açıklamada “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’in durumu yoğun bakıma alındıktan sonra daha iyiye gitmekte olup tedavisine devam edilmektedir” denildi.

“Kamuoyuna Duyuru

Sosyal medyada asılsız ve çirkin haberler dolaşmaktadır. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’in durumu yoğun bakıma alındıktan sonra daha iyiye gitmekte olup tedavisine devam edilmektedir. En yakın zamanda bizlerle olacaktır.”