İmamoğlu’ndan ‘maske’ açıklaması

Son dakika… İmamoğlu’ndan ‘maske’ açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentte maskesiz dışarı çıkmanın yasak olduğunu duyurarak, “Aykırı durumlarda cezai işlem uygulanması kararı alınmıştır” uyarısında bulundu.

Son dakika… İmamoğlu’ndan ‘maske’ açıklamasıİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Corona virüsü salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında İstanbul’da alınan maske takma zorunluluğuna değinen İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı;

*İstanbulluların dikkatine! İl Hıfzıssıhha Meclisince İstanbul’da bütün açık alanlarda ağız ve burnu kapatacak şekilde maske takılmasının zorunlu hale getirilmesi ve aykırı durumlarda cezai işlem uygulanması kararı alınmıştır.