Ana Sayfa Büyük Şehirler Adana Büyükşehir Belediyesi Zeydan Karalar’ın çağrısına Ekrem İmamoğlu kayıtsız kalmadı

Zeydan Karalar’ın çağrısına Ekrem İmamoğlu kayıtsız kalmadı

Ekrem İmamoğlu, Zeydan Karalar’ın çağrısıyla Adanalı çiftçilerin imdadına yetişti.

Ekrem İmamoğlu, Adana’da çiftçilerden 100 ton patates ve 100 ton kuru soğan olarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacaklarını açıkladı.

“Adanalı çiftçilerden İstanbul’daki ihtiyaç sahibi ailelere…

Mahsülleri çürümesin diye 100 ton patates ve 100 ton kuru soğanı Adana‘da doğrudan üreticilerden alıyor Bayram öncesi ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıtmaya başlıyoruz.”

Öte yandan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da yaptığı çağrıya kayıtsız kalmayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’a teşekkür etti. Zeydan Karalar’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ise şöyle:

“Bu zor günlerde, bereketli Çukurova topraklarında çiftçilerimizin alnının teriyle ürettiği ürünleri alarak halka dağıtan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın @ekrem_imamoglu’na teşekkür ediyorum.”