Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu’ndan tatbikatta hayatını kaybeden itfaiye erleri için taziye mesajı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy’de yangın tatbikatında hayatını kaybeden iki itfaiye eri için taziye mesajı yayımladı.

Kadıköy’de yangın tatbikatında metrelerce uzunluktakş merdivenin kırılması sonucu itfaiye eri Emircan Çolak ile Mehmet Ali İnal istasyonun karşısındaki apartmanın çatısına düştü.

Sağlık ekipleri ve meslektaşları tarafından bulundukları yerden alınarak ambulansla hastaneye kaldırılan iki itfaiye erinden Emircan Çolak, dün sabah saatlerinde, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde ise tedavi görmekte olan ikinci itfaiye görevlisinden de acı haber geldi. Doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayan Mehmet Ali İnal da hayatını kaybetti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hayatını kaybeden itfaiye erleri için taziye mesajı paylaştı.

Twitter hesabından paylaşım yapan İmamoğlu, “Elim bir kazada yitirdiğimiz itfaiyecilerimizin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kadıköy’deki istasyonumuzda meydana gelen kazada şehit olan Emircan Çolak ve Mehmet Ali İnal’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve itfaiye teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Aileleri ailemizdir” ifadelerini kullandı.