Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş, Anneler Günü’nü annesinin fotoğrafıyla kutladı

Mansur Yavaş, Anneler Günü’nü annesinin fotoğrafıyla kutladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Anneler Günü sebebiyle bir mesaj paylaştı. Yavaş, mesajında kendi çocukluğunun da yer aldığı annesinin fotoğrafını paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya platformu Twitter üzerinden Anneler Günü nedeniyle bir mesaj paylaştı. Yavaş, kutlamasında kendi çocukluğunu da takipçileriyle paylaştı.

Yavaş, “Başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, ahirete irtihal eden annelerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum” dedi.

Mansur Yavaş’ın mesajı şu şekilde:

Anneler doğurur, büyütür, yaşatır ve hep başucumuzda olur.

Gölgemizden dahi yakında, her zor anımızda yanımızdadır.

Başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin #AnnelerGünü’nü kutluyor, ahirete irtihal eden annelerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.