Belediye Başkanı Savaş: Hatay’da 7 kişi coronadan öldü, 5’i kayıt dışı bırakıldı!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, kentte corona virüsü kaynaklı 7 ölümün gerçekleştiğini açıkladı. SÖZCÜ’ye özel açıklamalar yapan Savaş, 7 hastanın 2’sinin ölüm nedenine corona virüsü yazıldığını, 5 hastanın ölüm nedeninse bulaşıcı hastalık olarak kayıt edildiğini söyledi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, SÖZCÜ’ye özel Hatay’daki corona virüsü kaynaklı vakaları değerlendirdi.

Hatay’da şimdiye kadar 7 ölümün gerçekleştiğini açıklayan Savaş, 7 ölümün 5’inin sebebinin salgın hastalık olarak kayıt edildiğini söyledi.

Sadece diğer 2 ölüm için corona virüsü kaynaklı dendiğini paylaşan Savaş, corona virüsü kaynaklı olarak kayıtlara geçen 2 ölüm için de “Fransa ve Almanya’dan geldi” dedi.

Haber: Can ÇAPAR /Sözcü 19 Nisan 2020