Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sokağa çıkma yasağı sonrası İstanbul’da toplu ulaşım devam ediyor. İşte seferlerin sürdüğü...

Sokağa çıkma yasağı sonrası İstanbul’da toplu ulaşım devam ediyor. İşte seferlerin sürdüğü güzergahlar

Sokağa çıkma yasağı sonrası İstanbul’da toplu ulaşım devam ediyor

İstanbul’da metrobüs, vapur ve otobüsler hizmet vermeye devam ediyor.

İETT’den yapılan açıklamaya göre İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında sokağa çıkma yasağı istisnası olan vatandaşlara ulaşım hizmeti vermek adına, 11-12 Nisan tarihlerinde geçerli olmak üzere belli hatlarda sabah ve akşam otobüs seferleri düzenlenecek.

Otobüsler, sabah 07.00 ile 09.30 saatleri arasında, akşam 17.00 ile 19.00 saatleri arasında belirlenen kalkış noktalarından hizmet verecek. Metrobüs hattında ise sabah 06.00 ile 09.00 ve 16.00 ile 20.00 saatleri arasında seferler sürdürülecek.

Şehir hatları vapurlarının ise sabah ve akşam belirlenen saatlerde seferlerine devam edeceği öğrenildi.

Bu sabah itibariyel İstanbul’da metro ve metrobüs sefeleri yapılmaya başlandı. Zorunlu olarak sokağa çıkan vatandaşlar da toplu taşımadan yararlandı.

İşte sokağa çıkma yasağı ilan edilen İstanbul’da İETT’nin sefer yapacağı güzergahlar

Sokağa çıkma yasağı ilan edilen İstanbul’da İETT, 445 hatta seyreltilmiş olarak hizmet verirken, metrobüsler de 10 dakikalık aralıklarla seferler düzenleyecek.

İETT, 48 saat süreyle uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı süresince istisna kapsamında olan İstanbullular için sabah ve akşam seferlerini sürdürecek.

İETT, 445 hatta seyreltilmiş olarak hizmet verirken, metrobüsler de 10 dakikalık aralıklarla seferler düzenleyecek.

İETT, İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında sokağa çıkma yasağı istisnası olan İstanbullulara, hizmetlerini seyreltilmiş olarak sunacak. Bu kapsamda 445 hatta, sabah ve aksam saatlerinde otobüs seferleri düzenlenecek.

Ayrıca metrobüste de sabah 06.00 – 09.00 ve akşam 16.00 – 20.00 saatleri arasında 10 dakika aralıklarla karşılıklı seferler yapılacak.

İŞTE İSTANBUL’DA SEFER YAPILACAK GÜZERGAHLAR:

ANADOLU YAKASINDA YARIM SAATTE BİR SEFER YAPILACAK HATLAR

ANADOLU YAKASINDA 1 SAATTE BİR SEFER YAPILACAK HATLAR

AVRUPA YAKASINDA YARIM SAATTE BİR SEFER YAPILACAK HATLAR

 

AVRUPA YAKASINDA 1 SAATTE BİR SEFER YAPILACAK HATLAR