Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş, sokağa çıkma yasağının ardından İmamoğlu’nu hedef gösterdi!

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, İçişleri Bakanlığı tarafından iki saat kala duyurulan sokağa çıkma yasağı üzerinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. İmamoğlu, yasaktan haberdar edilmediklerini açıklamıştı.

GERÇEK GÜNDEM – İçişleri Bakanlığı’nın yasaktan iki saat önce duyurduğu, 31 ildeki sokağa çıkma yasağı kararıyla ilgili açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye olarak bilgilendirilmediklerini açıklamıştı.

İmamoğlu şunları dile getirmişti:

“Sokağa çıkma yasağı kararı ansızın alınmamalı. İBB olarak bu kritik karardan haberdar değiliz, bilgilendirilmedik. Yarın İstanbul’da hangi hizmetleri verip vermeyeceğimizi bile bilmiyoruz. Ortak akıl ve iş birliği olmayan her karar sadece kafa karışıklığı ve panik yaratır.”

İMAMOĞLU’NU HEDEF GÖSTERDİ

İmamoğlu’nun Twitter hesabından yaptığı bu açıklamaya yanıt veren Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, alınan kararın ardından belediye hizmetlerinde yaşanabilecek sorunun sorumlusu olarak İmamoğlu’nu göstermeye çalıştı.

Okumuş şunları söyledi:

“Hükümet Sokağa Çıkma yasağı Getirsin Diye yırtınıyordu Koskoca İstanbulu Yöneten başkan Her İhtimale karşı Önlemlerini Almalı değilmiydi? Hatta BCD planları Olmalıydı Şehir böylemi Yönetilir Ben bunların (Allah korusun) Devletin başına Geldiklerinde ülkeyi Nasıl yöneteceklerini Merak ediyorum”

YARKADAŞ’TAN TEPKİ: ÇOCUKLARIMIZ KİMLERE EMANET

CHP’li Barış Yarkadaş, Okumuş’a tepki gösterdi.

“Yazıklar olsun! Çocuklarımız kimlere emanet!” diyen Yarkadaş, “5 milyon oy almış @ekrem_imamoglu’na aklınca ayar veriyor.” diye yazdı.

Yarkadaş’ın paylaşımı şu şekilde:

Yazıklar olsun! Çocuklarımız kimlere emanet! AKP’nin atanmış bürokratı Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, twitter hesabından, 5 milyon oy almış @ekrem_imamoglu’na aklınca ayar veriyor. AKP İl Başkanı gibi polemiğe giriyor! Sen önce EBA’yı becer, işine bak işine!