SON DAKİKA | Fenerbahçe Beko’da bazı oyuncuları ve idari kadro çalışanlarında corona virüsü belirtileri saptandı. Bakan Koca’dan Fenerbahçe açıklaması

SON DAKİKA | Fenerbahçe Beko’da corona virüsü şüphesi’

Son dakika gelişmesi… Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada, Erkek Basketbol takımı Fenerbahçe Beko’nun bazı oyuncuları ve idari kadro çalışanlarında corona virüsü belirtileri saptandığı belirtildi.

Fenerbahçe Kulübü, erkek basketbol takımındaki corona virüsü belirtileri çıkan kişiler hakkında şu açıklamayı yaptı;

Basketbol A Takımımızda yapılan rutin kontroller sonrasında A Takımımızdan bazı oyuncularımız ile idari kadro çalışanlarımızda yeni tip Corona virüs (Covid-19) belirtilerine rastlanmıştır.

Belirtilerin tespit edilmesiyle birlikte sağlık heyetimiz duruma ivedilikle müdahale etmiş, takımımız detaylı tarama testleri için hastaneye yönlendirilmiştir.

Hastane taramaları sonrasında detaylı bilgilendirme kamuoyuna duyurulacaktır.

Fenerbahçe SK – 🏠#EvdeKal

@Fenerbahce

Bilgilendirme

🔗 https://bit.ly/2J75vtU 

Resmi Twitter'da görüntüle

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol takımında bazı oyuncu ve idari kadro çalışanlarında corona virüsü belirtileri saptanmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan bir açıklama geldi.

13:54 – 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe, yaptığı resmi açıklamayla basketbol takımının rutin sağlık kontrollerinde bazı oyuncu ve idari kadro çalışanlarında corona virüsü belirtilerine rastlandığını açıkladı.

Sarı lacivertli kulüpte belirtilerin tespit edilmesi sonrası 6 oyuncu ve 1 idarecinin corona testi için ilgili hastanelere gönderildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Fenerbahçe basketbol takımında yaşanan gelişeyi doğrulayarak bir açıklama yaptı. İşte Fahrettin Koca’nın açıklamaları: ”Ülkemizin güzide kulüplerinden Fenerbahçe’nin basketbol A takımı sporcu ve idari kadrosunda #COVID19 belirtisi görülmesi sebebiyle gerekli tetkikler için hastaneye yönlendirilmiştir.’