Dereçine Belediye Başkanı Yıldız Göreve Başladı.

31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Dereçine Belediye Başkanı seçilen Ömer YILDIZ, Belediye Meclis Üyeleri Fatma SATILMIŞ, Mehmet YURTTAŞ, Esat MEŞE, Yılmaz CEYLAN, Emine KEMİK mazbatalarını alarak Belediye önünde düzenlenen törenin ardından dualarla görevine başladı.Çay ilçe seçim kurulundan mazbatasını alan Başkan YILDIZ, “Dereçine’mizin güzel insanlarına geçmişten beri var olan çalışma azmimizi ortak akılla birleştirip hizmetin en iyisini sunacağımızdan eminiz. Tüm yurttaşlarımızı elbirliği ile Dereçine’mizi yönetmeye ve yeniden lider Dereçine ülküsünü hayata geçirmeye çağırıyorum. Gün günden iyi, yarın dünden güzel olsun. Birlikte çıktığımız bu hizmet yolu kutlu olsun. Rehberimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve tek amacımız çok çalışmak olsun. 31 Mart seçimleri sonucunda çıkan sonuçlar Dereçine’mize hayırlı olsun.” dedi.

Kaynak: m.haberanadolu.org 12 Nisan 2019