Kırcasalih Belediye Başkanı Hüseyin Tütüncü göreve başladı.

Kırcasalih Belediye Başkanı Hüseyin Tütüncü mazbatasını alarak düzenlenen törenle resmen göreve başladı.

Kırcasalih Beldesinde Millet ittifakının adayı olarak CHP’den Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Tütüncü Uzunköprü İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.  Kırcasalih beldesinde düzenlenen devir teslim törenine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Edirne İl Genel Meclisi Başkan Vekili Şenol Kılıç, Kırcasalih önceki dönem Belediye Başkanı Suat Karakaş, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, Edirne İnşaat Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Tezcan Liznak, ETUS Başkanı Hakan Giyik, Havsa Esnaf Odası Başkanı Yıldırım Sain, STK ve Oda yöneticileri,Kırcasalih CHP Belde Başkanı Hilmi Zangar,  Kırcasalih İYİ Parti Belde Başkanı Fırat Karakaş, Turan Ağrı,  Mahalle muhtarları, Siyasi Parti temsilcileri katıldı.

CHP Belde başkanlığı önünden  Başkanlığı önünde toplanan kalabalık, Atatürk Anıtı önüne hareket etti. Burada Belediye Başkanı Tütüncü anıta çelenk sundu. Saygı ve Duşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Kırcasalih Belediye Başkanlığı binası önünde devir teslim töreni düzenlendi.

Burada bir konuşma yapan Kırcasalih beldesinin yeni başkanı Hüseyin Tütüncü, “Beldemize hizmet etmek için çıktığımız bu onurlu ve şerefli yolda bize bugüne kadar destek veren ve vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Gün birlik olma günüdür. Bugünden itibaren ayırım yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden beldemize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Törene katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan; “Kırcasalih’te CHP Bayrağını dalgalandırmaya devam edecek olan sevgili kardeşimiz Hüseyin Tütüncü’ye başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu şirin beldemize Edirne Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

Ardından Kırcasalih önceki dönem Belediye Başkanı Suat Karakaş, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Yeni Başkan Hüseyin Tütüncü barışın ve kardeşliğin simgesi olan beyaz güvercinleri elleriyle uçurdu.

Kurban kesimi ve Duaların ardından Başkanlık makamına geçildi. Burada bir konuşma yapan Kırcasalih önceki dönem Belediye Başkanı Suat Karakaş,”Görev süresi içerisinde benimle beraber olan memurlarımıza ve işçilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepsine haklarımı helal ediyorum.  Başkanımızın yeni görevini tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum.” Dedi. Daha sonra yeni başkan Tütüncü’yü kucaklayarak günün anısına basına birlik ve beraberliğin simgesi olan hatıra pozu verdiler.

Ardından Yeni Başkanı tebrik eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da Tütüncü’ye, yeni dönemde hep beraber güzel çalışmalara imza atma dileğiyle başarılar diledi.

 

 

 

Kaynak: www.edirneajans.com/  17 Nisan 2019

Kırcasalih Belediye Başkanı Hüseyin Tütüncü göreve başladı