­čôŻ´ŞĆBeykoz Belediyesi’nde 30 ki┼či y├╝zde 100 zam: ─░┼č├ži maa┼člar─▒ 38 bin TL’den 63 bin TL’ye ├ž─▒kt─▒

Beykoz Belediyesi ve D─░SK Genel ─░┼č Sendikas─▒ aras─▒nda belediyedeki 30 personeli kapsayan toplu i┼č s├Âzle┼čmesi imzaland─▒. ─░┼č├žilere y├╝zde 100 oran─▒nda zam yap─▒l─▒rken ortalama 38 bin TL olan i┼č├ži maa┼člar─▒ 63 bin TLÔÇÖye ├ž─▒kt─▒.

> <

Beykoz┬áBelediyesi ve┬áD─░SK┬áGenel ─░┼č Sendikas─▒ aras─▒nda belediyedeki i┼č├ži personeli kapsayan toplu i┼č s├Âzle┼čmesi imzaland─▒. T├Ârende, Beykoz Belediye Ba┼čkan─▒ Alaattin K├Âseler ile D─░SK Toplu ─░┼č S├Âzle┼čmesi Daire Ba┼čkan─▒ Faruk Saral s├Âzle┼čmeyi imza alt─▒na ald─▒.

30 i┼č├žinin yararlanaca─č─▒ 2 y─▒ll─▒k s├Âzle┼čme kapsam─▒nda g├╝nl├╝k taban ├╝cretine y├╝zde 100┬ázam┬áyap─▒l─▒rken, i┼č├ži maa┼člar─▒ ortalama 38 bin TLÔÇÖden 63 bin TLÔÇÖye ├ž─▒kt─▒. ─░┼č├žiye eyl├╝l ay─▒nda 6 ayl─▒k enflasyon fark─▒ ve y├╝zde 2 oran─▒nda refah pay─▒ da verilecek. ─░┼č├žiler y─▒lda d├Ârt kere 60 g├╝nl├╝k ikramiye, sosyal paket, yemek, e─čitim ve yakacak yard─▒m─▒ alacak.

─░mza t├Âreninde personele hitap eden Ba┼čkan K├Âseler, T├╝rkiyeÔÇÖde artan yoksullu─ča kar┼č─▒ i┼č├žiyi koruyan bir s├Âzle┼čme haz─▒rlad─▒klar─▒n─▒ dile getirerek, ┼č├Âyle konu┼čtu:

ÔÇťBu enflasyonist ortamda, T├ť─░KÔÇÖin, TEFE ve T├ťFE oranlar─▒n─▒n ger├že─či yans─▒tmad─▒─č─▒ bir ├╝lkede hepimizin gelirinden, kazanc─▒ndan eksilten bir anlay─▒┼ča kar┼č─▒ ya┼čam m├╝cadelesi veren bir toplumun bireyleriz. Hepimiz fakirle┼čtiriliyoruz. ├ťretmeyen bir toplum olduk. ├ťretim noktas─▒nda siz k─▒ymetli i┼č├ži arkada┼člar─▒ma b├╝y├╝k g├Ârevler d├╝┼č├╝yor. BeykozÔÇÖda 2000ÔÇÖli y─▒llarda ta┼čeronla┼čma olmayan bir anlay─▒┼čla y├Ânetti─čimiz bu il├žede bug├╝n geldi─čimiz nokta ┼čudur: Kamuoyuna duyurdu─čumuz mali tabloya s├╝rekli itiraz ediyorlar. Asl─▒nda bu rakamlar ger├že─či yans─▒t─▒yor. Kabullenmek istemeyen istemeyebilir. Se├žim ├Âncesi ihalesiz git yap dedikleri hesapta olmayan bir tak─▒m rakamlar da var. Faiz konusunda bir kalemde 24 ayl─▒k faiz i┼členmi┼č durumda, asl─▒nda 36 ayl─▒k i┼členmesi laz─▒m. Bu ┼čahsi bir durum de─čil. Beykoz BelediyesiÔÇÖnin ┼ču anki durumuyla ilgili tespittir bu. Ben toplum ad─▒na konu┼čuyorum.ÔÇŁ

D─░SK Toplu ─░┼č S├Âzle┼čmesi Daire Ba┼čkan─▒ Faruk Saral ise ÔÇťBu s├Âzle┼čme Ba┼čkan Alaattin K├ÂselerÔÇÖin emekten yana anlay─▒┼č─▒n─▒n BeykozÔÇÖa yeni gelmedi─činin geri geldi─činin kan─▒t─▒d─▒r. Emek├ži arkada┼člar─▒ mutlu eden bir s├Âzle┼čme yapt─▒k. Beraber ├ž─▒kt─▒─č─▒m─▒z bu yolda Beykoz halk─▒n─▒n mutlulu─ču i├žin hizmet vermek ├žok k─▒ymetli. Ba┼čkan─▒m─▒za tekrar te┼čekk├╝r ediyorumÔÇŁ diye konu┼čtu.