27.4 C
T├╝rkiye
Cumartesi, Haziran 22, 2024
Ana Sayfa Ba┼čkandan Mesajlar ­čôŻ´ŞĆEkrem ─░mamo─člu’ndan Tevfik G├Âksu’ya tebrik ziyareti

­čôŻ´ŞĆEkrem ─░mamo─člu’ndan Tevfik G├Âksu’ya tebrik ziyareti

─░BB Ba┼čkan─▒ Ekrem ─░mamo─člu, AKP’li Esenler Belediye Ba┼čkan─▒ Tevfik G├ÂksuÔÇÖya tebrik ziyaretinde bulundu.

Her il├žede, ilgili b├╝rokratlar e┼čli─činde toplant─▒lar yapt─▒klar─▒n─▒ aktaran ─░mamo─člu, “Ataca─č─▒m─▒z her iyi ad─▒m ┼čehircilik ad─▒na, ileti┼čim ad─▒na, m├╝zakere ad─▒na, isti┼čare ad─▒na T├╝rkiye’de ├Ârnek olacakt─▒r” dedi.

─░stanbul B├╝y├╝k┼čehir Belediye (─░BB) Ba┼čkan─▒ Ekrem ─░mamo─člu, d├Ârd├╝nc├╝ kez ayn─▒ g├Âreve se├žilen Esenler Belediye Ba┼čkan─▒ Tevfik G├ÂksuÔÇÖya tebrik ziyaretinde bulundu. G├Âksu, ─░mamo─člu ve beraberindeki heyeti, Prof. Dr. Sadettin ├ľkten ┼×ehir D├╝┼č├╝nce MerkeziÔÇÖnde a─č─▒rlad─▒. G├ÂksuÔÇÖyu tebrik eden ─░mamo─člu, ÔÇťBa┼čar─▒lar diliyorum. ─░n┼čallah de─čerli hizmetleri olsun. Ben, her ba┼čkan─▒m─▒za diyorum ki -Esenler nezdinde ifade edeyim- EsenlerÔÇÖin en ba┼čar─▒l─▒ 5 y─▒l─▒ olsun. Her belediye ba┼čkan─▒, kendi il├žesinde en ba┼čar─▒l─▒ 5 y─▒l─▒ elde ederse, biz de bu ├Ân├╝m├╝zdeki be┼č y─▒lda en ba┼čar─▒l─▒ ─░stanbul’un 5 y─▒l─▒n─▒ elde etmi┼č olaca─č─▒zÔÇŁ dedi.

“HER FARKLI BAKI┼×IN G├ť├çL├ť TARAFLARI VAR”

G├ÂksuÔÇÖnun ─░stanbul’un deneyimli belediye ba┼čkanlar─▒ndan biri oldu─čunu belirten ─░mamo─člu, ÔÇť─░stanbul’da yeni belediye ba┼čkanlar─▒m─▒z var, deneyimli belediye ba┼čkanlar─▒m─▒z var. Her farkl─▒ bak─▒┼č─▒n da g├╝├žl├╝ taraflar─▒ var, ├Âzel taraflar─▒ var. Bug├╝n Esenler’in ├Ân├╝m├╝zdeki 5 y─▒l─▒n─▒ konu┼čurken, ayn─▒ zamanda niyetimiz asl─▒nda il├želerle birlikte ─░stanbul’un da B├╝y├╝k┼čehir Belediyesi olarak, ├Ân├╝m├╝zdeki 5 y─▒ll─▒k stratejik plan─▒n─▒ birlikte yazabilmek, birlikte organize edebilmek. Bu kapsamda yapt─▒─č─▒m─▒z bu ziyaretleri, b├╝t├╝n ekibimizle beraber ├žok ├Ânemsiyoruz. Kurban Bayram─▒’na girmeden 39 il├žeyi bitirmeyi umut ediyoruz. Bug├╝n itibariyle 30ÔÇÖun ├╝st├╝ne ├ž─▒km─▒┼č olaca─č─▒z. Kalanlar─▒ da umar─▒z haftaya ve bir sonraki hafta ba┼č─▒nda bitirerek, 39 il├žemizi bitirmi┼č olaca─č─▒zÔÇŁ diye konu┼čtu.

“HEP─░M─░Z─░N KAPISI B─░RB─░R─░NE A├çIK”┬á

Her il├žede, ilgili b├╝rokratlar e┼čli─činde toplant─▒lar yapt─▒klar─▒n─▒ aktaran ─░mamo─člu, ÔÇť├çok da verimli, ├žok da payla┼č─▒mc─▒ ge├žiyor. Bundan dolay─▒ ├žok mutluyum. ─░stanbul’umuz, ├žok ├žok ├Ânemli. Ya┼čam─▒n kalbi b├╝t├╝n T├╝rkiye i├žin. Ataca─č─▒m─▒z her iyi ad─▒m ┼čehircilik ad─▒na, ileti┼čim ad─▒na, m├╝zakere ad─▒na, isti┼čare ad─▒na T├╝rkiye’de ├Ârnek olacakt─▒r. Bu ba─člamda Tevfik G├Âksu gibi ├Âzellikle deneyimli ba┼čkanlar─▒m─▒za, ├Ân├╝m├╝zdeki 5 y─▒lda ileti┼čim, ili┼čki ve bir arada ├žal─▒┼čma k├╝lt├╝r├╝ne d├Ân├╝k ├Ânemli sorumluluklar d├╝┼č├╝yor. Elbette hepimizin kap─▒s─▒ birbirine a├ž─▒k. ─░n┼čallah hepimiz, milletimize mahcup olmay─▒z. ┼×ehrimize ve hem┼čehrilerimize mahcup olmay─▒zÔÇŁ ifadelerini kulland─▒.

G├ľKSU: “─░STANBULÔÇÖUN Y├ťK├ť A─×IR, BERABER TA┼×IYACA─×IZ”

G├Âksu da ─░mamo─člu ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duydu─ču memnuniyeti, ÔÇťBa┼čkan─▒m ho┼č geldiniz, sefalar getirdiniz. Ziyaretinizden dolay─▒ ├žok te┼čekk├╝r ediyorum. Yeni d├Âneminiz hay─▒rl─▒ olsun. Ba┼čar─▒lar diliyorum. Tabii ─░stanbulÔÇÖun y├╝k├╝ a─č─▒r. Bu y├╝k├╝ hep beraber ta┼č─▒yaca─č─▒z ─░stanbul, Esenler ├Âzelinde. Ortak ├ž├Âz├╝mlerimiz ortaya koyaca─č─▒z hep beraber. ─░stanbul’da bize emaneti tevdi eden insanlara g├Ârevimizi yapaca─č─▒zÔÇŁ s├Âzleriyle dile getirdi. Konu┼čmalar─▒n ard─▒ndan ─░mamo─člu ve G├Âksu, kurum kurmaylar─▒n─▒n kar┼č─▒l─▒kl─▒ kat─▒l─▒m─▒yla, EsenlerÔÇÖin sorunlar─▒na ve ├ž├Âz├╝m yollar─▒na d├Ân├╝k, ortak masa toplant─▒s─▒ ger├žekle┼čtirdi.

Haber: ├ľzlem G├╝vemli-S├Âzc├╝31